Изгонените наскоро от Възраждане депутати и столични общински съветници правят своя

...
Изгонените наскоро от Възраждане депутати и столични общински съветници правят своя
Коментари Харесай

Изгонените от Възраждане правят партия, щурмуват изборите

Изгонените неотдавна от " Възраждане " депутати и столични общински съветници вършат своя партия.

Този анонс направи Николай Дренчев, прочут с това, че в " Панорама " по Българска национална телевизия разкритикува Путин единствено за едно - че не направил блицкриг в Украйна.

Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов в този момент са самостоятелни национални избраници, като водачът им Костадин Костадинов ги изключи, тъй като предложили за листите за Столичен общински съвет четирима, подкрепили ръководителя на СОС от " Продължаваме промяната-Демократична България ", когато след поредност от съвещания не можеше да се избере подобен.

Така самостоятелни, само че в СОС, станаха и Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова.

Сега седмината, посредством устата на Николай Дренчев, оповестиха следното:

" Ние, самостоятелните народни представители и четирима от общинските съветници, взехме решение да стартираме работата по нова политическа организация ".

По думите му се чакат нови избори, които няма да променят значително конфигурацията в Народното събрание.

" На България е нужна нова политическа организация, нова опция ", оповестява Българска телеграфна агенция.

Седмината виждали " нуждата от една нова патриотична групировка, която обаче е с човешко лице ". Най-вероятно щели да се явят на първите избори, които предстоят. Но пък те не били " основни и значими за тях ". " Основният фокус е да създадем организацията, да я структурираме, да съберем хората ", съобщи Дренчев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР